Smartwifi

             E-mail:ugyfelszolgalat@smartwifi.hu              Telefonszám:1255
facebook mail
SZABADULJ MEG A KORLÁTAIDTÓL
lépj egy másik dimenzióba
REKLÁMOK NÉLKÜL

Nem szeretnél ajánlásokat, hiszen Te tudod, hogy mit akarsz? Könnyedén megteheted! Hirdetések nélküli, gyors és korlátlan internet bárhol a Smartwifi hálózatán.
AKÁR KÉT KÉSZÜLÉKEN

A Smartwifi kártyát egyszerre akár két készülékre is aktiválhatod. Használhatod egyedül, de megoszthatod egy barátoddal, vagy bármely családtagoddal is.
10 NAPOS ELŐFIZETÉS

Egy pár napos nyaralásra, vagy hosszabb távra szeretnél szabad internetet? A 10 napos időszaknak köszönhetően a Smartwifi kártyával mindkettő megoldható!
LEMONDÁS NÉLKÜL

Miután letelt a 10 napos időszak, a szolgáltatás automatikusan megszűnik. Nem kell lemondanod, vagy szüneteltetned és természetesen nincsenek külön költségei sem.
VEDD EL AMI JÁR NEKED
internetezz szabadon
Többféle képpen is hozzájuthatsz a Smartwifi kártyához
Egy kártya 10 napig érvényes, így nem kell egy teljes hónapig fizetned
Azonnal használhatod az internetet, miután aktiváltad a Smartwifi kártyát
Két eszközre is aktiválhatod, ezért akár egyszerre ketten is használhatjátok
Ha letelik a 10 nap, automatikusan megszűnik, nem kell lemondanod
HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ
Keresd meg a Smartwifi Wifi hálózatot! Válaszd ki a képernyő bal felső sarkában található Smartwifi kártya feliratot és kattints rá! Válaszd a vásárlás opciót, ahol a további utasításokat követve egyszerűen megvásárolhatod. Ha már rendelkezel kártyával, akkor ugyan itt be is jelentkezhetsz a kártyán, vagy SMS-ben, kapott felhasználói névvel és jelszóval. Ezen kívül még:
A LEGKÖZELEBBI
értékesítési ponton
Értékesítési pontok
MÁRIS MEGVEHETED
itt a weboldalon
Vásárold meg most
AZ IS LEHET HOGY
a szállásodon is kapható
Itt már kapható
MIT NYÚJT NEKED
a Smartwifi kártya
A Smartwifi kártya különleges lehetőséget kínál Internet használatra ha éppen nyaralsz, vagy csak egyszerűen nem akarsz bajlódni a megrendeléssel, szerződéskötéssel.

A Smartwifi kártya egy olyan speciális Hotspot kártya, melyet megvásárolva ki lehet kapcsolni a Smartwifi hálózaton megjelenő reklámokat és ami a legfontosabb nem szakad meg az Internet használat 10 percenként.

Ha megvásároltad a kártyát akár on-line formában (PayPal, bankkártya), akár kaparós kártya formájában az értékesítési pontokon, nincs már dolgod, keress egy olyan helyet, ahol fogható a Smartwifi wifi hálózat, lépj be a kezdőlap bal felső sarkában található Smartwifi kártya ikonra kattintva és máris internetezhetsz korlátlanul.

A kártyád 10 napig érvényes az első belépéstől számítva, és egy kártyával akár két készüléken egyszerre is tudtok internetezni. Minden belépett készülék garantáltan kap tőlünk 20 Mbps maximális letöltési sebességet, hogy zavarmentesen tudd használni kedvenc alkalmazásaidat. A sebesség nagyban függ a készüléked Wifi jelerősségétől, ezért azt javasoljuk, hogy keress olyan helyet, ahol a legjobb a Smartwifi hálózat térereje.

Vásárold meg kártyádat online a bankkártyád segítségével vagy banki átutalással!

Tovább a fizetéshezSzeretnél még többet?
SMARTWIFI FIX


FEDEZD FEL