Smartwifi

             E-mail:ugyfelszolgalat@smartwifi.hu              Telefonszám:1255
facebook mail
SZABADULJ MEG A KORLÁTAIDTÓL
lépj egy másik dimenzióba
REKLÁMOK NÉLKÜL
Nem szeretnél ajánlásokat, hiszen Te tudod, hogy mit akarsz? Könnyedén megteheted! Hirdetések nélküli, gyors és korlátlan internet bárhol a Smartwifi hálózatán egy éven keresztül.
365 NAPOS ELŐFIZETÉS
Egy pár napos nyaralásra, vagy hosszabb távra szeretnél szabad internetet? A 365 napos időszaknak köszönhetően a Smartwifi kártyával mindkettő megoldható!
AKÁR KÉT KÉSZÜLÉKEN
A Smartwifi kártyát egyszerre akár két készülékre is aktiválhatod. Használhatod egyedül, de megoszthatod egy barátoddal, vagy bármely családtagoddal is.
LEMONDÁS NÉLKÜL
Miután letelt a 365 napos időszak, a szolgáltatás automatikusan megszűnik. Nem kell lemondanod, vagy szüneteltetned és természetesen nincsenek külön költségei sem.
VEDD EL AMI JÁR NEKED
internetezz szabadon
Többféle képpen is hozzájuthatsz a Smartwifi kártyához
Egy kártya 365 napig érvényes, így nem kell egy teljes hónapig fizetned
Azonnal használhatod az internetet, miután aktiváltad a Smartwifi kártyát
Két eszközre is aktiválhatod, ezért akár egyszerre ketten is használhatjátok
Ha letelik a 365 nap, automatikusan megszűnik, nem kell lemondanod
HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ
Viszonteladóinknál illetve a Smartwifi Club oldalon

MÁRIS MEGVEHETED
A club weboldalánVásárold meg most
A LEGKÖZELEBBI
értékesítési pontonÉrtékesítési pontok
AZ IS LEHET HOGY
a szállásodon is kaphatóItt már kapható
 
MIT NYÚJT NEKED
a Smartwifi kártya
A Smartwifi kártya különleges lehetőséget kínál Internet használatra ha éppen nyaralsz, vagy csak egyszerűen nem akarsz bajlódni a megrendeléssel, szerződéskötéssel.

A Smartwifi kártya egy olyan speciális Hotspot kártya, melyet megvásárolva ki lehet kapcsolni a Smartwifi hálózaton megjelenő reklámokat és ami a legfontosabb nem szakad meg az Internet használat 10 percenként.

Ha megvásároltad a kártyát akár on-line formában (PayPal, bankkártya), akár kaparós kártya formájában az értékesítési pontokon, nincs már dolgod, keress egy olyan helyet, ahol fogható a Smartwifi wifi hálózat, lépj be a kezdőlap bal felső sarkában található Smartwifi kártya ikonra kattintva és máris internetezhetsz korlátlanul. A kártyád 365 napig érvényes az első belépéstől számítva, és egy kártyával akár két készüléken egyszerre is tudtok internetezni. Minden belépett készülék garantáltan kap tőlünk 5 Mbps maximális letöltési sebességet, hogy zavarmentesen tudd használni kedvenc alkalmazásaidat. A sebesség nagyban függ a készüléked Wifi jelerősségétől, ezért azt javasoljuk, hogy keress olyan helyet, ahol a legjobb a Smartwifi hálózat térereje.

Ha nem használod az internetet 1 órán keresztül, akkor előfordulhat, hogy újra be kell lépned, de ne aggódj, amíg érvényes a kártyád, ezt biztosan megteheted!

Ha gondod vagy kérdésed van a Smartwifi kártya használatával kapcsolatban, tárcsázd a 1255-s telefonszámot!Szeretnél még többet?
SMARTWIFI FIX


FEDEZD FEL